Фото: Топ 3 најжешки задници на македонската естрада!

Во денешната галерија ви ги претставуваме ТОП 3 најжешките задници на македонската естрада. Се работи за познати фолк пејачки и една позната водителка кои вие многу добро ги познавате. А тоа се…

 
1. Сузана Гавазова

2. Елена Велеска

3. Маријана Станојкоска

Кој според вас е најдобар?
 
 Се работи за познати фолк пејачки и една позната водителка кои вие многу добро ги познавате. А тоа се…

 
1.

Пронајдете не на следниве мрежи: