Фото: „Топлес“ гимнастичарки на плажа во Бразил

Loading...

Група дански гимнастичарки направиле сериозен скандал на плажа во Рио де Женеиро откако противзаконски се сончале без горниот дел од својот бикини костум. Меѓутоа тие не биле информирани дека во Бразил е забрането „топлес“ сончањето.
Фотографиите веднаш се раширија низ светските медиуми а гимнастичарките не сакаат да коментираат за инцидентот.
Нивниот тренер застана во нивна одбрана и изјави дека нема потреба со тие фотографии да се вознемируваат нивните родители.
 Група дански гимнастичарки направиле сериозен скандал на плажа во Рио де Женеиро откако противзаконски се сончале без

loading...