Фото: Трендо најдобар другар на Тито

Греота би било човек како Трендо да живее само еден живот и во само едно време…Голема е веројатноста, дека секој од нас некаде во светов има двојник. Верувате ли и вие во тоа?
На оваа фотографија може да се види како до Јосип Брос Тито покрај Јованка Брос, се наоѓа и човек кој неверојатно потсетува на легендарниот Трендо.
Па и греота би било човек како Трендо да живее само еден живот и во само едно време…
А Трендо на ова коментира: Тек да ми ја видите сликата кога го садам чинарот во Охрид.Голема е веројатноста, дека секој од нас некаде во светов има двојник. Верувате ли и вие во тоа?

Пронајдете не на следниве мрежи: