Фото: Туна неразделна од своето момче!

Loading...

Двојката која зад себе има една заедничка соработка –  песната „Феникс“, чиј спот на YouTube има над 16 милиони прегледи, веќе извесен период живее заедно во станот на Козман, што се наоѓа во центарот на Приштина. Туна и Козман освен што имаат иста адреса на живеење, тие секаде настапуваат заедно, а неодамна на еден настап во Швајцарија, раперот јавно проговорил за своите чувства кон пејачката и признал дека ја сака повеќе од сè на светот.
Освен околу настапите, Туна периодов е ангажирана и со учеството на албанскиот „Х- Фактор“ како  судија и ментор.
Дали љубовта наскоро ќе ја крунисаат со брак, останува да видиме.
Инаку, Туна зад себе има еден пропаднат брак со албанскиот бизнисмен Рилинд Река, од кого се разведе пред 2 години.Туна и Козман освен што имаат иста адреса на живеење, тие секаде настапуваат заедно, а неодамна на еден настап во Швајцарија, раперот јавно прогово

loading...
Loading...