Фото: Туна се „запушти“ – На што се должи ваквиот нејзин изглед?

Loading...

Популарната пејачка од Македонија, Алтуна Сејдиу-Туна од страна  на папараците беше уловена на една од албанските плажи во друштво на нејзинио

loading...
Loading...