Фото: Твитерџии „нападна“ – издржи Кили, ќе те вратиме и тебе и саксиите!

Loading...

Македонскиот актер Кирли Поп Христов – Кили вчера беше уапсен поради нелегално одлгедување на високо квалитетна марихуана во својот подрум. 

loading...
Loading...