Фото: Убавата Радмила Манојловиќ го одмина Милан Станковиќ

Loading...

На прославата на магазинот „Story“ Радмила Манојловиќ и Милан Станковиќ не се ни поздравиле, а убавата пејачка ноншалантно поминала покрај нејзиното поранешно момче.Иако пред неколку дена нивната средба на едно снимање делуваше како тие се уште да се во добри односи, на прославата на магазинот „Story“ Радмила Манојловиќ и Милан Станковиќ не се ни поздравиле, а убавата пејачка ноншалантно поминала покрај нејзиното поранешно момче.
На забавата прв пристигнал Милан, кој давал изјава на новинарите, а токму во тој момент пристигнала Рада., која поминала покрај него и без поздрав влегла во ресторанот каде била прославата.

 

Од расконувањето па наваму, Станковиќ и Манојловиќ тврдеа дека се во добри односи, но судејќи по овој гест на Рада, изгледа дека нивните односи сосема заладиле.Иако пред неколку дена нивната средба на едно снимање делуваше како тие се уште да се во добри односи, на прославата н

loading...
Loading...