Фото: Убавината на старо Тетово

Loading...

Секој град во Македонија има своја историја и убавина која ја носи од минатото. Како што е убавината на старо Скопје, за која многу Скопјани понекогаш ги фаќа носталгија, таква е и убавината на старо Тетово.
За оние помладите, или оние кои не се сеќаваат издовивме една фотографија од 1977-ма година од старо Тетово која го прикажува изгледот на плоштадот во градот.
Погледнете ја фотографијата и споредете ја со денешниот изглед на градот.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Секој град во Македонија има своја историја и убавина која ја носи од минатото. Како што е убавината на старо Скопје,

loading...
Loading...