Фото: Улица „Македонија“ побеле!

Улица „Македонија“ побеле!Од градот побеле улица „Македонија“.
Реки води течат и по главното шеталиште на Скопјани.
На следниот ЛИНК погледнете го видеото!
Фото: КурирОд градот побеле улица „Македонија“.
Реки води течат и по главното шеталиште на Скопјани.
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: