Фото: Уметност или егзибиционизам – Гола девојка навечер шета по улиците

Loading...

Кинеската полиција со денови истражува која е девојката која во доцните часови шета гола по улиците на Шангај. Прв пат се појавила кога ја соблекла куќната наметка на една од најпрометните улици во Шангај.Нејзините фотки се појавија на интернет, а граѓаните велат дека сето тоа било случајно. Неколку дена подоцна девојката повторно се соблекла во друг дел од градот. Полицијата за неа издаде потерница, со цел да ја фатат, за да не ги вознемирува граѓаните.
На интернет дури и се појави дебата околу голата девојка: Додека едни сметаат дека на тој начин промовира некоја порнографска страница, други велат дека се работи за уметнички проект…
Што мислите вие?!Нејзините фотки се појавија на интернет, а граѓаните велат дека сето тоа било случајно. Неколку дена подоцна девојката повторно се соблекла во друг

loading...
Loading...