Фото: УМС подели топол чај на граѓаните кои беа присутни на фрлањето на крстот

Loading...

Денеска на фрлањето на светиот крст во водите на реката Вардар во Скопје, се собраа голем број на граѓани да го просле

loading...
Loading...