Фото: Унгарска куќа обрасната во бршлен

Ова архитектонско здание е дело на јапонскиот архитект Сатоши Окада. Сместена е во срцето на Будимпешта, на ридче високо околу 500 метри, среде раз

Пронајдете не на следниве мрежи: