ФОТО: Уникатни начини на живот кои се во „изумирање“ – какви се форми на цивилизација постојат на нашата планета

Британски фотограф патувал низ светот и успеал да фотографира десетица племиња и нивниот начин на живот кои се во „изумирање“. Британск

Пронајдете не на следниве мрежи: