Фото: Упс, Мишел Обама за малку ќе го покажеше задникот!

Барак Обама со рацете ја држеше сукната на својата сопруга Мишел кога поради големиот ветар „и се крена нагоре“.
Малку фалело п

Пронајдете не на следниве мрежи: