Фото: Урнебесен оглас – бара студент кој ќе се шета гол и ќе може од време на време да го допира!

На интернет има секакви огласи кои ќе ве насмеат до солзи, како на пример овој оглас во кој се бара студент-цимер кој ќе се шета гол по станот и ќе му дозволи на својот цимер од време на време да го пипка.На интернет се појави оглас кој може да ве заплаши но и да ве насмее до солзи. 
Студент кој живее сам во својот стан бара цимер, кој ќе биде згоден, ќе сака да се шета гол по станот и од време на време ќе му дозволи да го допира по неговото згодно тело. 

Во превод тој сака неговиот цимер да биде хетеросексуалец или бисексуалец, но тоа не значи дека тие двајца ќе спијат заедно, туку овој студент само сака да си го задоволи својот фетиш. На интернет се појави оглас кој може да ве заплаши но и да ве насмее до солзи. 
Студент кој живее сам во својот стан бара цимер, кој ќ

Пронајдете не на следниве мрежи: