Фото: Успехот на Антиќ предизвика меѓунационална кавга

Грците будно ги следат успесите на Македонците, за да можат и на тој начин да ги истакнат своите фрустрации.По официјалната потврда дека македонскиот капитен Перо Антиќ влегува во НБА лигата, на Фејсбук страната на Атланта, нашите соседи го покажаа бесот.
Откако на сајтот Антиќ беше претставен како кошаркар кој доаѓа од Македонија, неговите фанови му честитаа, а Грците “удрија“ на национална кавга.
Погледнете дел од оваа меѓунационална кавга на ТЗМ.МКПо официјалната потврда дека македонскиот капитен Перо Антиќ влегува во НБА лигата, на Фејсбук страна

Пронајдете не на следниве мрежи: