Фото: Уште еден предлог за изглед на 200 и 2.000 денарки

Loading...

По објавената вест на Народна банка на Република Македонија дека ќе се воведат нови банкноти од 200 и 2.000 денари, се објави и конурс за праќање н

loading...
Loading...