Фото: Уште една охридска навреда за Скопјани!

Loading...

Не постои народ како нас Македонците. Навистина сме посебни, во држава од 2 милиони луѓе секогаш ќе се постои омраза спрема некој друг град или село. За Скопјани немаме коментар, нив сите ги мразат, но најмногу Охриѓаните. Оваа таканаречена „вест“ и нејзините коментари и лајкови дефинитивно го потврдуваат тоа.
 
Веста е објавена на : ohrigani.mkЗа Скопјани немаме коментар, нив сите ги мразат, но најмногу Охриѓаните. Оваа таканаречена „вест“ и нејзините коментари и лајкови дефин

loading...
Loading...