Фото: Утрово нови споменици во Скопје!

Loading...

Утрово беа поставени пет нови споменици на Никола Русински, Михајло Апостолски, Пере Тошев, Андон Ќосето и Ѓорѓи Сугарев.

loading...
Loading...