Фото: Вака изгледа новиот луксузен дом на Леонардо Ди Каприо!

Loading...

Пред неколку дена „National Geographic“ објави дека Леонардо Дикаприо донирал 3 милиони долари за зачувување на океаните, а деновиве по

loading...
Loading...