Фото: Вака изгледа Ријана наутро!

Loading...

Ријана наутро!Папараците во Нов Зеланд, каде Ријана моментално е на турнеја, успеале да ја фатат оваа згодна пејачка во утринските часови, после спиење. Проценете дали Ријана имала бурна ноќ или не 🙂
Повеќе фотографии на следната страна…

Извор: lady.mkПапараците во Нов Зеланд, каде Ријана моментално е на турнеја, успеале да ја фатат оваа згодна пејачка во утринските часови, после спиење.

loading...
Loading...