Фото: Вака изгледа синчето на Онур и Шехерезад

Loading...

Иако е само 3 и пол годишно момче, слаткиот Али Ергенч веќе има своја армија на обожаватели во Турција.За него се правеа мекици дури и во Македонија. Иако е само 3 и пол годишно момче, слаткиот Али Ергенч веќе има своја армија на обожаватели во Турција.
Тој деновиве, заедно со своите родители, познатите актери Бергузар Корел и Халид Ергенч уживаше во познатото одморалиште Џесме.
Повеќе на ТЗМ.МКЗа него се правеа мекици дури и во Македонија. Иако е само 3 и пол годишно момче, слаткиот Али Ергенч веќе има своја а

loading...
Loading...