Фото: ВАКА изгледала Лепа Брена на личната карта кога имала 18 години!

Loading...

 Прва лична ката, 18 години, тогаш Фахрета Јахиќ, денес Живојиновиќ – стои во описот на сликата.Една од најголемите музички ѕвезди на просторите на поранешна Југославија секако е Лепа Брена. Тоа што сите го знаат е дека има многу успешна кариера која трае веќе со децении, но дали некогаш сте се прашале како фолк ѕвездата изгледала во тинејџерските денови?
Доколку да, на Инстаграм фан профилот на пејачката, прикачена е една таква фотографија.
– Прва лична ката, 18 години, тогаш Фахрета Јахиќ, денес Живојиновиќ – стои во описот на сликата.
Погледнете на следната страна:

Нормално Брена доби само пофалби за изгледот!Една од најголемите музички ѕвезди на просторите на поранешна Југославија секако е Лепа Брена. Тоа што сите го знаат е дека има многу успешна карие

loading...