Фото: Вака изгледале оргиите на Хитлер!

До сега не е потврдена автентичноста на фоторгафијата.Судејќи по се-Хитлер сакал жени.
Иако голем број историчари тврдат дека и покрај врската со Ева Браун, Хитлер всушност бил хомосексуалец, на интернет кружи фотографија на која тој си игра со голи жени.Фотографијата носи наслов “Хитлер игра “Пронајди ја жената””, а наводно била пронајдена во некоја од архивите. 

 
Секако сеуште стои можноста да станува збор за фалсификат. 
Судејќи по се-Хитлер сакал жени.
Иако голем број историчари тврдат дека и покрај врската со Ева Браун, Хитлер всушност бил хомосексуа

Пронајдете не на следниве мрежи: