Фото: Вака ќе изгледа споменикот на жртвите од масакарот на Брејвик!

Loading...

Уметникот Џонан Далберг бил задолжен да направи споменик во чест на оваа трагедија, и направил нешто шокантно каков што бил и масакарот делејќи го

loading...
Loading...