Фото: Вака некогаш изгледаше новогодишната елка на плоштадот во Скопје!

Да се потсетиме…Пред многу години вака изгледаше новогодишната елка на плоштадот во Скопје!Пред многу години вака изгледаше новогодишната елка на плоштадот во Скопје!

Пронајдете не на следниве мрежи: