Фото: Вака се старее!

Loading...

Фотограф од Англија направил неколку слики од десетина луѓе кои имаат над сто години, потоа ги споредил за да види како излгледале во младите години. Резултатот е по малку застрашувачки, вака може да се видат како поминуваат сто години за само една секунда. Единственото што продолжува да расне на нашето лице во текот на годините е нашиот нос и забите.

Извор: Think.mkРезултатот е по малку застрашувачки, вака може да се видат како поминуваат сто години за само една секунда. Единственото што продолжува да расне на

loading...
Loading...