Фото: Вака сигурно НЕ се оди на плажа

Не е познато дали оваа девојка е жртва на модата, но вака сигурно (не)се оди на плажа.Некои слики вредат илјада зборови.
Честопати се сретнуваме со разно разни ситуации, кои можат да не изненадат или зачудат… Но ова, има ли смисла?
Не е познато дали оваа девојка е жртва на модата, но вака сигурно (не)се оди на плажа.
Погледнете ја фотографијата на ТЗМ.МКНекои слики вредат илјада зборови.
Честопати се сретнуваме со разно разни ситуаци

Пронајдете не на следниве мрежи: