Фото: Ваков сељак од кум сеуште не сте виделе!

Loading...

Мислевме дека ова е  најлошо облечениот кум, но ова е каде- каде полошо!Како е можно ваков да се појави на свадба?
Срамота…

Како е можно ваков да се појави на свадба?
Срамота…

loading...
Loading...