Фото: Ваков сељак сеуште немате видено досега!

Loading...

Дали е можно уште да постојат вакви луѓе?Што ли мисли дека ќе постигне со ваквата фотографија?
Погледнете…

 

На следниот ЛИНК можете да погледнете сељак од кум каков што не сте виделе досега!Што ли мисли дека ќе постигне со ваквата фотографија?
Погледнете…

 

loading...
Loading...