Фото: Ваква беше атмосферата на концертот на Жељко и Даниел во Охрид

Loading...

Познатите рефрени на една од најпознатите музички балкански ѕвезди Жељко Јоксимовиќ вечерва ги допреа срцата на бројна

loading...
Loading...