Фото: Ваква бизарна фотографија може да се види само на Фејсбук!

Што се нема да видиме на социјалните мрежи, а посебно на Фејсбук. Фотографијата која многумина ја прогласуваат за најбизарна фотографија некогаш видиена, се појави на Фејсбук и е дело на една девојка од Русија. 

Русинката дефинитивно знае да направи најбизарна профилна фотографија на Фејсбук. 

 
Се гледа дека на „креативната“ бизарност и нема крај… 
Фотографијата која многумина ја прогласуваат за најбизарна фотографија некогаш видиена, се појави на Фејсбук и е дело на една девојка од Русија.&nb

Пронајдете не на следниве мрежи: