Фото: Вакви гради немате видено досега!

Loading...

Кели Брук објави неколку фотографии кои ќе се најдат на нејзиниот календар за 2015 година и со тоа покажа зошто важи за секс – бомба.
 Манекенката Кели Брук сними фотосесија, чии фотографии ќе се најдат на нејзиниот календа р за 2015 година, а дури и најверните фанови на британската убавица тврдат дека таа никогаш не изгледала подобро од сега.

Кели уште еднаш покажа зошто важи за секс – бомба, а дека со неа нема шегување, на своја кожа почувствува поранешното нејзино момче, акциониот херој Џејсон Стетам, кој доби тупаница во лице од Брук, додека беа во љубовна врска.  Манекенката Кели Брук сними фотосесија, чии фотографии ќе се најдат на нејзиниот календа р за 2015 година, а дури и најверните фанови на британскат

loading...
Loading...