Фото: ВАЖНО НОСИ ГРАДНИК – Како ли само го закопча?

Loading...

Како ли само го закопча?Сигурно и вие сте сретнале ваква жена барем еднаш во животот.
Градникот кој се обидела да го закопча и е неколку броеви помал, но не е важно. Упорноста се исплати…А тоа што претекува од сите страни?
Со сила убавина не бива.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

Сигурно и вие сте сретнале ваква жена барем еднаш во животот.
Градникот кој се обидела да го закопча и е неколку броеви помал, но не е важн

loading...
Loading...