Фото: Вељко и Маша се расправаат на Фејсбук: „Тргни ми се, одам да пијам“

Loading...

Вељко Ражњатовиќ, синот на популарната пејачка Светлана Цеца Ражњатовиќ и неговата девојка Маша Терзиќ имаа кратка расправа на социјалните мрежи.Вељко Ражњатовиќ, синот на популарната пејачка Светлана Цеца Ражњатовиќ и неговата девојка Маша Терзиќ имаа кратка расправа на социјалните мрежи.
После неколку коментари кои водеа кон расправа, младиот пар сепак ги смири страстите и ја продолжи препирката со шеговит тон.
Погледнете ја нивната расправа:

 
Вељко Ражњатовиќ, синот на популарната пејачка Светлана Цеца Ражњатовиќ и неговата девојка Маша Терзиќ имаа кратка расправа на социјалните мрежи.

loading...
Loading...