Фото: Вељко Ражњатовиќ со геј фотографија

Loading...

Вељко Ражњатовиќ, синот на фолк-пејачката Цеца постојано е активен на социјалните мрежи.Тој редовно објавува фотографии со неговата девојка Маша, но знае да направи и по некоја  „селфи“ фотка за нормално биде во тренд со случувањата.
Под фотографијата од бањата која ја објави, Вељко пиша:
„И јас имам една геј слика“.

 
 Вељко се фотографирал во тоалет, а неговото тело од половината надолу е покриено само со пешкир.
Неговите обожавателки полудеа по оваа фотографија, па подолу коментираа:
„Ова не е геј фотографија, ова е само фотографија на убаво момче“.
 Тој редовно објавува фотографии со неговата девојка Маша, но знае да направи и по некоја  „селфи“ фотка за нормално биде во тренд

loading...
Loading...