Фото: Верувале или не ова не е Фотошоп!

Верувале или не ова не е Фотошоп!Оваа фотографија е доказ дека луѓето доаѓаат во различни димензии…
Не е фотошоп.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

 
Оваа фотографија е доказ дека луѓето доаѓаат во различни димензии…
Не е фотошоп.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

Пронајдете не на следниве мрежи: