Фото: Верувале или не: Сето ова е направено од банана!

Loading...

Јапонскиот уметник Кеисуке Јаманда (26) од обична банана изработува уметнички дела. Тој нема многу време, затоа што своето дело мора да го заврши пред овошјето да почне да црнее.
Погледнете како изгледаат овие неверојатни фигурни тукаЈапонскиот уметник Кеисуке Јаманда (26) од обична банана изработува уметнички дела. Тој нема многу време, затоа што своето дело мора да го заврши п

loading...
Loading...