Фото: Весна Бејби во непрепознатливо издание!

Loading...

Дадар од недамна се зарази со ново хоби- фотографирање. Пред неговиот објектив овој пат застана познатата актерка и водителка Весна Бејби Петрушевс

loading...
Loading...