ФОТО: Ви ја претставуваме жешката Лиса Рамос

Епа, време беше да се освежи нашата галерија со ново лице. Овојпат ви ја претставуваме Лиса Рамос која веројатно ви е позната од емисијата на MTV2

Пронајдете не на следниве мрежи: