Фото + Видео: Изгледа како обичен отпечаток од стапало, а всушност го менува целиот тек на историјата…

Loading...

Британските научници денес ги објавиле најстарите отпечатоци од човечки стопала во Северна Европа.
Научниците на истокот од Англија пронашл

loading...
Loading...