Фото + видео: Нејмар VS Кен Блок

Станува збор за најновата епизода на Кен Блок. Овој пат со својата рели „Fiesta“ се спротиставува на бразилскиот фудбалски гениј Нејмар

Пронајдете не на следниве мрежи: