Фото+ Видео: Ова е најскапата куќа во Америка вредна 190 милиони долари!

Што ја прави оваа куќа вредна неверојатни 190 милиони долари и со тоа најскапа во Америка? Да почнеме со ред…
Актуелниот сопственик

Пронајдете не на следниве мрежи: