Фото + Видео: Се сретнале повторно по 5 години, тоа што се случило таму допре до целиот свет!

Loading...

Дамјан имал страв дека Квиби можеби ќе го нападне бидејќи сепак се работело за голема горила. Пет години откако се раздвоиле Дамјан Аспинал решил д

loading...
Loading...