Фото: Видовме се и сешто, но оваа девојка НАВИСТИНА ПРЕТЕРАЛА…

Само што помисливме дека тешко ќе пронајдеме нова комбинација од алишта која ќе не остави без зборови, се најде нова девојка која „диктира“ нова мода.Само што помисливме дека тешко ќе пронајдеме нова комбинација од алишта која ќе не остави без зборови, се најде нова девојка која „диктира“ нова мода.
Навистина секој има право на слобода на говор изразување, мислење, облекување, но кога нешто нема смисла, тоа те остава и без коментар.
Токму како оваа девојка која на улиците во Сараево се одлучила да се прошета во ваква слободно можеме да кажеме чудна дневна комбинација. 

 
Само што помисливме дека тешко ќе пронајдеме нова комбинација од алишта која ќе не остави без зборови, се најде нова девојка која „диктира&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: