Фото: Викторија Лоба ги збесна минувачите на плажа!

Loading...

За некои летото заврши, но не и за нашата прекрасна македонка Викторија Лоба. Викторија Лоба и понатаму знае да ужива во есенското сонце. Покрај тоа што не почести со прекрасна галерија која може да ја погледнете на следниот линк, таа се фотографираше додека ужива на плажа. 

Во секси црни и шарени  бикини, со големи наочари за сонце, таа знае како да го искористи есенското сонце и притоа да ги остави без здив минувачите на плажата, кои според нив летото веќе е завршено. 

 
Кој не би сакал да ужива, на начинот на кој ужива заводливата Лоба. 
За оние кои се вистински фанови на оваа прекрасна Македонка, би претпоставиле како таа изгледа во својата младост? Доколку немате претстава, може да погледнете на следниот линк. Ќе се изненадите. 
Викторија Лоба и понатаму знае да ужива во есенското сонце. Покрај тоа што не почести со прекрасна галерија која може да ја погледнете на следниот

loading...
Loading...