Фото: Владо Георгиев доби ЗАКАНА и тоа од сопствената мајка

Loading...

Познатиот пејач Владо Георгиев доби закана од страна на неговата мајка дека ќе го посрамоти на Фејсбук и тоа со доказ кој го поседува.Популарниот кантавтор нпостојано споделува разни интересни ситуации од својот живот со своите обожаватели, па така ја сподели и оваа закана од својата мајка.
-Сакаш ли да ти наместам кревет долу во собата, она горе е свињарник, го сликав за Фејсбук – му напиша СМС мајката на популарниот пејач.
Тој откри дека мајка му се заканува дека ќе го посрамоти така што на Фејсбук ќе објави слика од неговата соба.
 Популарниот кантавтор нпостојано споделува разни интересни ситуации од својот живот со своите обожаватели, па така ја сподели и оваа закана од свој

loading...
Loading...