Фото: ВО ЦЕНТАРОТ НА ВНИМАНИЕТО: Карлеуша го покажа задникот!

Loading...

Изминатата ноќ во Белград, напиша Јелена Карлеуша во описот на фотографијата.Популарната пејачка Јелена Карлеуша повторно е во центарот на вниманието. Таа синоќа присуствуваше на забава на еден дневен магазин и таму направи и една провокативна фотографија на која до израз дојде нејзината позадина.
Изминатата ноќ во Белград, напиша Јелена Карлеуша во описот на фотографијата.
Нејзините обожаватели се воодушевени од кадарот кој го фатиле.
Погледнете на следната страна

Популарната пејачка Јелена Карлеуша повторно е во центарот на вниманието. Таа синоќа присуствуваше на забава на еден дневен магазин и таму направи

loading...
Loading...