Фото: Во чии раце падна задникот на македонската џет-сетерка?

Loading...

Не само што милува да се претставува како дел од македонскиот џет сет, туку милува и да седи во силна машка прегратка…Не само што милува да се претставува како дел од македонскиот џет сет, туку милува и да седи во силна машка прегратка. Верната пријателка на Дадар, сега се фрли на дружба со Зоки Фаци, пишува Вистина.мк.
Софија Каракева со мерак седна во скутот на контроверзниот водител, а тој видно расположен и праќаше бакнежи. Е сега, дали раката на Зоки е премногу високо поставена, проценете вие!
Погледнете ја фотографијата:

 
Не само што милува да се претставува како дел од македонскиот џет сет, туку милува и да седи во силна машка прегратка. Верната пријателка на Дадар,

loading...
Loading...