Фото: Во кој филм се влезени овие девојки?!

Дека нема крај на глупоста на луѓето на социјалните мрежи ширум светот, покажуваат и овие неколку фотографии.
Девојките се од Иран и нивнит

Пронајдете не на следниве мрежи: